AMBRUIXA’T, 20 d’agost de 2016

IV Fira de Bruixes i Encantades de la Vall de Cardós

A partir de les 11.00h inici fira Ambruixa’t. Activitats tot el dia per a grans i petits. Mercat de paradistes, amb productes artesanals, Jocs tradicionals, Jocs de fusta gegants, inflables, maquillatge. A partir de les 16.00h màgia pels carrers i places del poble a càrrec del Magbel. De les 17.00 h a les 18.30h taller ratpenats. A les 19.00h a la plaça major, conta contes “Bruixes, bruixots i altres éssers mitològics” a càrrec d’Ingrid Braña de la companyia un set i un vuit. A les 20.00h al poliesportiu xerrada a càrrec de Pau Castell “La cacera de bruixes al Pallars”. A les 21.00h setena nit del ratpenat a càrrec del Parc Natural de l’Alt Pirineu, passejada per veure els ratpenats. A les 23.00h ball de bruixes i espectacle de música i foc amb les Bruixes de Cardós i els Diables de les Valls d’Àneu.